Κατηγορίες
ΤΕΧΝΕΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καλησπέρα σε όλους .
Αντάρτης κλέφτης παλικάρι πάντα είναι ο ίδιος ο λαός που όταν πιστέψει στις δυνάμεις του μπορεί να τα βάλει με τον κάθε τύραννο .

Η φετινή επέτειος της αστικής εθνικοαπελευθερωτικής Επανάστασης του 1821 και της έναρξης της διαδικασίας συγκρότησης του αστικού κράτους στην Ελλάδα , βρίσκει το λαό και τη χώρα σε μία νέα βαθιά διεθνή καπιταλιστική κρίση .
Η κρίση αυτή συνοδεύεται από τις τεράστιες αδυναμίες των συστημάτων υγείας , ν ‘ ανταπεξέλθουν στην αντιμετώπιση της πανδημίας του κορονοιού , με αποτέλεσμα την κατάρρευση τους , με θλιβερό κόστος την απώλεια ζωών .
Τιμάμαι όλους αυτούς που αγωνίστηκαν και έπεσαν για να απελευθερωθεί η Χώρα μας από την Ωθομανική αυτοκρατορία . Παράλληλα δεν ξεχνάμε ότι ο καπιταλισμός είναι ένα σάπιο σύστημα ιστορικά ξεπερασμένο , διάτρητο από τις αντιθέσεις και τις αντιφάσεις του , που παρά τον αρνητικό συσχετισμό δυνάμεων αργά ή γρήγορα θα κυοφορήσει την αλλαγή αυτού του συσχετισμού , επιβεβαιώνοντας πως η εποχή μας είναι εποχή περάσματος από τον καπιταλισμό στο Σοσιαλισμό – Κομμουνισμό .
https://youtu.be/uAHX6BVfRxY

Κοινοποιήστε

Μία απάντηση στο “ΠΟΛΙΤΙΚΗ”

《 Όταν η διοίκησης βιάζη , αθετή , καταφρονή τα δίκαια του λαού και δεν εισακούη τα παράπονα του , το να κάμει τότε ο λαός ή κάθε μέρος του λαού , επανάστασιν , ν ‘ αρπάξει τα άρματα και να τιμωρήση τους τυράννους του , είναι το πλέον ιερόν απ ‘ όλλα τα δίκαια του και το πλέον απαραίτητον απ ‘ όλα τα χρέη του 》 Ρήγας (Φεραίος ) Βελεστινλής

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *