Κατηγορίες
Πολιτική

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καλημέρα

   9 Μάη 1945 .         Υπογράφεται η Πράξη για την χωρίς όρους συνθηκολόγησης της Γερμανίας , ενώπιον των αντιπροσώπων των Ενόπλων Δυνάμεων των Συμμάχων .                              Η 9η του Μάη καταγράφεται                στην ιστορία , ως η Μέρα της αντιφασιστικής Νίκης των Λαών και εξακολουθεί , παρότι έχουν περάσει 74 χρόνια μετά , να συγκινεί τους λαούς όλου του κόσμου , αφού συμβολίζει τη μεγάλη εποποιία της Σοβιετικής Ένωσης , που τσάκισε τα χιτλερικά στρατεύματα .                   

Η ανυπέρβλητη προσφορά του σοσιαλιστικού συστήματος στην ανθρωπότητα , δεν μπορεί να ακυρωθεί , παρά τις πολλαπλές και πολύμορφες προσπάθειες των ιμπεριαλιστικών επιτελείων .
Στη διαστρέβλωση της ιστορίας , τη συκοφάντηση του Σοβιετικού λαού εδώ και χρόνια , ρόλο έχει αναλάβει η Ε.Ε που βάπτισε την 9η Μάη “μέρα της Ευρώπης ” στα πλαίσια της διακηρυγμένης βρώμικης στρατηγικής της για ταύτιση του Κομμουνισμού με το φασισμό , του Στάλιν με τον Χίτλερ . Μάλιστα σε κράτη – μέλη της αποκαθίστανται , οι ναζί , τα στελέχη των ss και ξηλώνονται μνημεία της Αντιφασιστικής Νίκης .

Τα επιτεύγματα του Σοβιετικού λαού σε συνδυασμό με την αυταπάρνηση που επέδειξε για την υπεράσπιση της σοσιαλιστικής πατρίδας , φέρνουν την υπογραφή του συστήματος που οικοδόμησε και αυτός είναι ο λόγος που τα επιτελεία του καπιταλισμού διαστρεβλώνουν την αληθινή , ηρωική ιστορία της 9η Μάη και του Κόκκινου Στρατού .

Ότι γράφεται με αίμα δεν σβήνει με όσο βρώμικο μελάνι και αν χαλάσουν οι παραχαράκτες της ιστορίας . Η 9η Μάη ήταν και θα είναι για πάντα η αντιφασιστική μέρα των λαών .

Κοινοποιήστε

Μία απάντηση στο “ΠΟΛΙΤΙΚΗ”

“Κάθε άνθρωπος που αγαπά την ελευθερία , χρωστάει στον Κόκκινο Στρατό περισσότερα από ότι μπορεί ποτέ να πληρώσει” Έρνεστ Χέμινγουεϊ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *