Κατηγορίες
Πολιτική

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καλησπέρα σε όλους

Η αντιιμπεριαλιστική πορεία στην Αμερικάνικη πρεσβεία , ήταν μια απάντηση σε όλους αυτούς που φιλοδοξούσαν και φιλοδοξούν ακόμα , να παραδώσουν στην λήθη την εξέγερση του Πολυτεχνείου .
Δυστυχώς το σκηνικό που στήθηκε από τους εργολάβους της παρακμής , σκηνικό λήθης και υποταγής του αγώνα του Πολυτεχνείου , δεν μπόρεσε για μια ακόμα φορά ν’ ακυρώσει την ηρωική εξέγερση , η οποία έστειλε μήνυμα ότι το Πολυτεχνείο δεν ξεχνιέται . Δεν ξεχνιέται γιατί ο αγώνας του είναι βαθειά ριζωμένος μέσα από τους μεγάλους και ηρωικούς αγώνες του λαού μας , για μια άλλη κοινωνία χωρίς εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο , για μια Ελλάδα λεύτερη και ανεξάρτητη .
Ταυτόχρονα η πορεία στην Αμερικάνικη πρεσβεία , έστειλε μήνυμα καταδίκης της εμπλοκής και των εγκληματικών σχεδίων στα οποία συμμετέχει η κυβέρνηση της Ν.Δ μαζί με όλλα τα κόμματα αστικής διαχείρισης , με την πρόσφατη “Συμφωνία Αμοιβαίας Αμυντικής Συμφωνίας ” που υπογράφτηκε με τις Η.Π.Α , με την οποία όχι μόνο διατηρούνται οι βάσεις του θανάτου αλλά επεκτείνονται και σε άλλα μέρη της Ελλάδας με την προοπτική να φιλοξενήσουν ακόμα και πυρηνικά .
Η εργατική λαϊκή πάλη χρειάζεται να δυναμώσει , να στοχεύσει στη καρδιά του το σάπιο εκμεταλλευτικό σύστημα , να ξεσκεπάσει τις δήθεν θεωρίες περί δίκαιης ανάπτυξης και κανονικότητας μέσα στο καπιταλισμό , που είναι μία απάτη και μακριά από τις σύγχρονες εργατικές – λαϊκές ανάγκες , που θυσιάζονται ,για τα κέρδη μιας χούφτας καπιταλιστών και επιχειρηματικών ομίλων . Συνεχίζουμε τον αγώνα μας πιο έμπειροι , πιό μαχητικά και ταξικά , μέχρι την πλήρη δικαίωση όλων των αιτημάτων των φοιτητών της εξέγερσης του Πολυτεχνείου .

FACEBOOK : Georgios panagou 19 – 11 -2019

Κοινοποιήστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *